dilluns, 17 de febrer del 2014

Qui tingui por de viure així, té por de viure!

Quim Monzó Torrents, llicenciat en belles arts, restaurador i cuiner, regenta conjuntament amb la seva companya l'Alba Bonet, un bonic i suggerent restaurant barceloní: "La Generosa",son uns boixos del menjar, els hi encanta variar els plats segons temporada i emocions. Ofereixen una cuina de mercat amb algúns tocs de fussió, peix fresc, pasta fresca i pastiserria cassolana. Cuiden cada detall i el tracte personal amb el client, en un ambient i entorn agradable, que invita a quedarte una bona estona disfrutant d'una bona copa de vi.
En Quim ens parla de què els va empényer a emprendre aquesta nova aventura, "'aquesta feina" (com ell diu i insisteix tot reivindicant constament la dignitat del concepte), d'on volien anar, i on han arribat, del preu que han pagat, el nivell de compromís i de la finalitat ultima de tot plegat.
A "La Generosa" es  ménja bé, molt bé, però no espereu en aquesta entrevista què, en Quim aquest cap ben moblat, us faci un anunci del restaurant tot parlant de cuina, restauració i productes de mercat. En Quim va més enllà, i us parlarà essencialment de vida, de projecte de vida, de dignitat, de valors, de la feina ben feta i de la recerca permanent de la  felicitat i la llibertat personal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada