dimarts, 11 de febrer del 2014


Fa quasi tres anys varem començar a emetre el projecte xcat.cat i entre altres la seva secció “Entrevistesxcat. Fa quasi dos anys greus problemes aliens a la nostra voluntat van interrompre bruscament aquet projecte. Ara l’espai xcat.cat ha patit una certa redefinició, què ja està quasi llest per el seu rellançament, només manca culminar la part tècnica, la resta ja està feta i tot és a mans dels tècnics. L’equip xcat ha decidit que mentre el nostre espai estigui en aquesta situació sortirem provisionalment en petits formats blog, que després s’aniran incorporant a la web original. 
Tronem amb importants millores, tant de continguts com tècniques, poc a poc recuperarem la normalitat i ho fem amb moltes ganes, forces renovades, una mica més savis i des de el convenciment què podem ser útils. Disculpeu per haver desaparegut tot aquest temps i us demanem un segona oportunitat. 
Amb el temps volem esdevenir un referent i una eina participativa i transversal, al servei del país i de la nostra gent, la que diu, fa coses, lliuta i te ganes de tirar endavant dins i fora de les nostres fronteres. Prioritzaren els móns de la creativitat, la cultura, l’esforç, l’innovació, l’emprenedoria i la societat civil. 
Començarem amb dos espais blocs, “Entrevistesxcat” i “Instagramersxcat” i ho farem estretament vinculats amb la principal xarxa de catalans establerts arreu del món: www.catalansalmón.com i amb CataloniaNetwork, entitat de nova creació, ja reconeguda institucionalment, i que vol esdevenir el principal nodus de connexió amb la catalanitat al exterior. 
Volem esdevenir, també, el punt de trobada de les dues besants que conformen la nostra realitat social com a país: l’interna i l’externa, per afavorir sinèrgies, coneixements, col•laboracions i ajuda mutua, amb l’objectiu final contribuir entre tots de forma integradora, plural i positiva per a fer entre tots i totes plegats un país, i perquè no, un món millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada